Nyerőgépes játékok

 

kalsszikus nyerőgép

Fedezd fel ingyenes nyerőgépeinket!

Játssz a legnépszerűbb online nyerőgépes játékainkon teljesen ingyen! Kínálatunkban sok 3D grafikájú, lenyűgöző hangminőséggel és effektekkel rendelkező játékot találsz (Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe, a Lord of the Ocean, Lucky Lady’s Charm és sok más). Rég volt már az amikor érmékkel működtek a nyerőgépek, és minden forgatásnál új érmét kellett behelyezni.

Manapság már kifejlettek a nyerőgépek, fedezd hát fel itt és most az ingyenes flash nyerőgépeket! Online nyerőgépek előnyei: Az online nyerőgépek megadják neked a lehetőséget hogy ott, és akkor játsz amikor csak szeretnél. Hatalmas online nyerőgép választék van az interneten, neked csak választanod kell egyet. Hagyj fel a klasszikus 3 tárcsás nyerőgépekkel!

Játssz kedvenc nyerőgépeden ingyenesen!

Nyerőgépek történelme

 

Biztosan sokan kérdeztétek már, hogy vajon ki találta fel a nyerőgépeket. Ha kíváncsi vagy történetükre, olvasd el rövid sztorinkat.

A szerencsejátékokat évszázadokkal ezelőtt találták fel. Sok szerencsejáték eredete máig nem ismert, de azt tudjuk, hogy a legjövedelmezőbb online kaszinó játékot, a pénznyerő automatát először az Egyesült Államokban találták fel, mégpedig Charles Fey 1887-ben San Franciscóban.

Mielőtt Charles feltalálta volna a nyerőgépeket, hasonló berendezések már léteztek, amelyekbe érméket lehetett dobni. Ezek többsége póker nyerőgépek voltak, ahol a játékos cigarettát vagy egy italt nyerhetett, ha nyerő kombinációja volt. Ezeket a játékgépeket "kereskedelem szimulátoroknak" nevezték, mert a játékos árut nyert, és nem készpénzt.

Fey gépe volt az első, amely valódi pénzt adott a játékosoknak. Az ő játékgépe szolgál alapul a 3 tárcsás, 10 szimbólumos nyerőgépnek. A szimbólumok a következőek voltak: gyémánt, szív, és a harang. Ha valakinek 3 harang kombinációja volt, az megnyerte a főnyereményt. Ezt a nyerőgépet "Liberty Bell"-nek nevezték el.

Az online nyerőgépeket a 90-es években találták fel, viszont a játékosok először nem bíztak az online szerencsejátékban. Az online szerencsejátékot 2000-ben forradalmasították, és még népszerűbb lett, mint a szárazföldi kaszinók. Hála a nagy számú online kaszinóknak, minden játékosnak megvan az esélye hogy ingyenesen, vagy valódi pénzért játszon online nyerőgépeken!