Kártyajátékok
full hause QQJJJ

Itt találhatod az ingyenes kártyás játékokat!

A kártyajátékok a társasjátékok kategóriájába sorolhatóak, mivel minimum két, de általában több ember játsza (erre is van kivétel, a pasziánsz típusú játékokat csupán egy ember játssza egyedül).

Ezeket aszerint osztályozhatjuk, hogy milyen fajta kártyával játszák. A két legelterjedtebb kártyaféle a magyar és a francia kártyák.
Ha kártyás játékokról beszélünk, mi másra gondolhatunk mint a póker, pasziánsz, kanaszta, römi, bridzs, fekete özvegy. Gyakorolhatod ezeket a népszerű ingyenes kártyajátékokat itt, a mi weboldalunkon, anélkül hogy tökéletesen ismerd a játék szabályait.

Ez az oldal azért van, hogy jól megismerd ezeket a kártyajátékokat és annak szabályait, és ha sokat gyakorolsz rajtuk, jobban fogsz teljesíteni mikor való életben játszol.

Válaszd ki a kedvencedet és játszd ingyen, vagy akár valódi pénzért!
 

Ingyenes kártyajátékok sokasága

Manapság ezek az ingyenes játékok nagyon népszerűek lettek az interneten, mert rengeteg játék közül lehet választani, mint például: a póker, römi, kanaszta, és a nagy kedvencek, a fekete özvegy és a pasziánsz játékok. De lássuk, honnan is erednek ezek a népszerű játékok.

Egy kis történelem: A kártyajátékok kialakulásáról nem sokat tud az emberiség, de feltételezések szerint nagyon régi múltra nyúlik vissza. Az első számításba vehető forrás a XVII. századból ismert, méghozzá Kínából, melyben azt említik, hogy már 1120-ban kártyás játékokhoz hasonló játékokat játszodtak. Most lássunk egy rövid bevezetést a póker és a pasziánsz világába, a világ két legjátszodtabb kártyajátékába.

Ha kifejezetten érdekel a póker játék, csak válassz egyet a sok póker játék közül ami itt szerepel, és élvezd ki őket ingyen! A póker erdete máig egy nagyon megosztott témának számít, sok teória létezik eredetére, de biztosan még semmi sincs megállapítva, mivel sok játék keveredett az idő során mire a ma is játszott póker kialakult. Ezt a változatot először a brittek használtak, azaz az 52 lapból álló francia kártyát, melyben már a Flush kombinációt is használták. A póker mára annyira kinőtte magát, hogy határozottan kijelenthetjük, hogy a legnépszerűbb kártyajáték világszerte, és hogy emberek ezrei lettek milliomosak általa.

Az egyik legnépszerűbb kártyajáték a pasziánsz, és mi gondoskodni fogunk arról, hogy weboldalunkon a játék összes verzióját megtalád, és kipróbálhatsd őket ingyen. A pasziánsz egy egyszemélyes kártya játék, amely a 18. században Franciaországban terjedt el a nemesek körében, aztán egész Európában népszerűvé vált. A játék megnevezése is francia eredetű, a "patience" szóból ered, aminek a jelentése türelem. A játékot világszerte is ismertté tette, hogy az asztali számítógépek szinte mindegyikén elérhető volt ez a játék (solitaire), ígyhát míg nem volt internet, az emberek számára ez volt a legjobb szórakozás amíg a számítógép előtt ültek.

Vegyél részt a legizgalmasabb és legnépszerűbb kártyajátékokban, és nyerj! Ha azt hiszed minden kártyajátékot ismersz, kellemes meglepetésben lesz részed ha végignézed online kártyajáték kínálatunkat. Ha meguntad a kártyajátékokat, javasoljuk, hogy próbálj ki néhány ügyességi játékok, mint például a sakk!

Játszhatsz valódi ellenfelek ellen, vagy a számítógép ellen. Minden korosztály számára vannak játékaink, hát érezd jól magad! Ha szeretnél kipróbálni más típusú játékokat ingyen, csak böngéssz át minden kategóriát.