Lottó & Bingó játékok

 

Lottó

Mi a különbség a kettő között?

Köztudott, hogy a bingó és lottó a két legnépszerűbb szerencsjáték jelenleg a világon. Annak ellenére hogy a két játék hasonló elven működik, mégis vannak különbségek.

Mindkét játék véletlenszerűen generál számokat, labdák, szelvények vagy a számítógép segítségével.

Teszteld szerencséd ezekben az ingyenes lottó és bingó játékokban online
  

Mégtöbb érdekesség a lottó és bingó játékokról

A bingó több mint egy társasjáték, ezért annyira népszerű. A bingóban rögtön részt vehetsz ahogy megvetted a szelvényedet, viszont a lottóban várnod kell egy bizonyos időpontig.

Egy másik különbség a lottó és bingó között, a szelvények funkciója. A bingó esetében a szelvényeken szereplő számok adottak, a lottó esetében a játékos kap egy rácsot számokkal és egy szelvényt, amelyen a számok szabadon választhatóak, ha saját számokkal szeretne játszani. Viszont a legnagyobb különbség a két játék között, a nyeremény összege. A lottón sokkal nagyobbak a nyeremények mint a bingón.

A lottó és bingó a szerencsejátékok közé tartoznak, de ennek ellenére vannak stratégiák és fortélyok amelyekkel növelhetők a nyerési esélyek. Ezek nem garantálják hogy biztosan nyersz velük, de nagyobb esélyt nyújtanak mintha véletlen számokkal játszanál.
Azoknak akik nem engedhetik meg maguknak azt hogy valódi pénzért játszanak, ajánljuk weboldalunkon látható ingyenes online bingó és lottó játékainkat.

Sok szerencsét és jó szórakozást!